top of page

Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg sjekke hvordan hunden min har det under oppholdet på hundepensjonatet?

Ønsker du å vite hvordan hunden din har det hos oss så er det bare å ringe/sende melding og vi oppdaterer deg med status på oppholdet. Våre ansatte sender jevnlig ut oppdateringer med hvordan ditt kjæledyr har det hos oss, med bilde.

Hunden min går på en spesiell diett, tas dette hensyn til?

Dersom hunden din går på en spesiell diett tar vi selvsagt hensyn til dette. Det du trenger å gjøre i slike tilfeller er å ha medbragt riktig fôr til hunden og gi opplysninger om hvordan fôringen skal gjennomføres. 

Hva gjør hunden min under oppholdet?

Når hunden din er her vil den slappe av inne på kennelen, luftes ute i luftegården, få tid/oppmerksomhet av våre ansatte og gå lufteturer langs vei/ i skog og mark. 

Hva om hunden min går på spesielle medisiner eller trenger behandling?

Dersom hunden din har behov for medisiner eller sårpleie gjennomfører vi selvsagt dette, men ønsker beskjed om dette på forhånd av opphold. Dette kan gies beskjed om i booking på nett eller over telefon.

Hvordan fungerer avbestilling?

Hos oss er det ingen avbestillingsgebyr, slik at du kan avbestille oppholdet frem til siste øyeblikk. Derimot så ønsker vi ved avbestilling at du sier i fra så tidlig så mye slik at plassen din kan gies til noen andre. For å avbestille kan du enten ta kontakt på telefon eller avbestille gjennom vårt online bookingsystem.

Hva om noe skjer med hunden min og den må til veterinær?

Dersom hunden din blir syk eller noe skjer under oppholdet vil vi ta den med til veterinær i samtale med eier. Da vil hunden tas med til veterinærkontoret som er ført opp i hundens booking informasjon. Vi ønsker alltid det beste for ditt kjæledyr og dens helse.  

Hvor gammel må hunden min være for å kunne oppholdes hos dere?

Vi tar i mot hunder i alle aldre, men for at vi skal kunne ta best mulig vare på hunden din og gi den en trygg opplevelse så ønsker vi at den skal være eldre enn 8 måneder. 

Hvilke hunderaser/typer tar dere i mot?

Hos oss tar vi imot alt av hunder i ulike raser og størrelser. 

bottom of page